Ne poți contacta pentru orice informație

Vânzări: 0727 722 851

Image Alt

DESPRE PRODUS

Windel

Compania a fost fondată în 1900 ca angrosist pentru produse de cofetărie și rămâne un magazin de cofetărie regională și de lichior până în anii șaizeci. Alături de cofetărie, se comercializează pește și mâncăruri gastronomice. Windel produce și pulbere de budincă în primele două generații. Compania rămâne în afaceri în timpul ambelor războaie mondiale și doar târziu este posibilă extinderea ulterioară.

În a patra generație, Windel începe să se dezvolte într-un grup de succes format din cinci companii. Inițial în 1995 este achiziționat Farüchoc Schokoladenfabrik de la Karlsruhe – locația care este mutată la Osnabrück patru ani mai târziu. Din 2003, Chocolates Kim, unul dintre cei mai mari producători belgieni de ciocolată, face parte din grupul Windel. În 2014, Windel adaugă prima companie care nu este cofetară la grup, start-up Coffee-Bike. În 2016 urmează start-ul myChoco, care construiește un nou brand puternic pe raftul de ciocolată.

Pentru această dezvoltare, realizările inovatoare, precum și implicarea în regiune, Grupul Windel este onorat cu premiul „Osnabrücker Wirtschaftspreis” (Osnabrücker Economy Award) în 2018.