Ne poți contacta pentru orice informație

Vânzări: 0727 722 851

Image Alt

Despre Noi

Cine suntem noi

Din anul 2011, reprezentăm pe piața din România producători europeni de renume, din domeniul ciocolatei Premium și de lux.
Am obținut statutul de „unic importator” pentru numeroase branduri de ciocolată, am creat propriile noastre Mărci, am deschis prima ciocolaterie în stil vienez din Timișoara, și, cel mai important aspect, am reușit să satisfacem dorințele și nevoile clienților noștri și consumatorilor finali lucrând din greu pentru a le pune la dispoziție servicii ireproșabile și produse de înaltă calitate.

Istoria noastra se bazează pe Pasiune, Performanță, și, cel mai important, pe un Parteneriat bazat pe respect. Ținem la clienții noștri, suntem sinceri cu ei și întotdeauna ne facem timp pentru ei.

Cunoscutul brand de ciocolată Americana este prezent din nou pe piaţa din România – acesta fiind marca proprie Inter Conecter cu o gamă variată de produse: tableta cu lapte, alune, crema de mentă, căpșuni, banane, caise, cappuccino, ciocolata neagră, ciocolată menaj pentru cofetării, batoane de ciocolată pentru copii, napolitane, biscuiți, drajeuri. Toate sub brandul Americana, produse special pentru Inter Conecter.

Testimoniale

s

Profesionalism și perseverență din toate punctele de vedere. De fiecare dată sunt surprinsă cu noi produse de calitate excepțională. Livrare promptă. Soluționare rapidă a oricărei situații. Mulțumesc în numele clienților mei pentru răsfățul dulce și nelipsit.

Liliana Comaneci , Quick Deli, București
NE POȚI CONTACTA PENTRU ORICE INFORMAȚIE