De două decenii, compania noastră a fost devotată creării unei piețe de ciocolată adevărată, ciocolată accesibilă pentru toate categoriile de consumatori.

Înființată în anul 2000, cu o experiență îndelungată în importul și distribuția de produse alimentare, am constatat o nevoie a pieței românești de ciocolată și dulciuri Premium, de calitate, produse care în Europa se găseau de ani de zile pe rafturile marilor magazine.

Astfel, din anul 2011, reprezentăm pe piața din România producători europeni de renume, din domeniul ciocolatei Premium și de lux.

Menținând o creștere constantă, an dupa an, am adăugat în portofoliul de produse nume mari, am obținut statutul de „unic importator” pentru numeroase branduri de ciocolată, am creat propriile noastre Mărci, am deschis prima ciocolaterie în stil vienez din Timișoara, și, cel mai important aspect, am reușit să satisfacem dorințele și nevoile clienților noștri și consumatorilor finali lucrând din greu pentru a le pune la dispoziție servicii ireproșabile și produse de înaltă calitate.

Obiectivul companiei Inter Conecter a fost încă de la început acela de a livra produse de calitate, ciocolată și dulciuri Premium, realizând cât de importante pot fi acestea pentru consumatorii finali.

Acum, aducem o variată gama de ciocolată în Romania, suntem furnizori importanți pentru lanțuri de supermarketuri, hypermarketuri, benzinării, magazine de specialitate, lanțuri de retail, cofetării și patiserii.

Istoria noastra se bazează pe Pasiune, Performanță, și, cel mai important, pe un Parteneriat bazat pe respect. Ținem la clienții noștri, suntem sinceri cu ei și întotdeauna ne facem timp pentru ei.

Reprezentăm branduri europene de lux, având în portofoliul de producători nume ca: Goldkenn (Elveția), Heindl (Austria), Hamlet (Belgia), Villars (Elveția), Klingele (Belgia), Reber (Germania), Abtey (Franța) și altele.

De asemenea, cunoscutul brand de ciocolată Americana este prezent din nou pe piaţa din România – acesta fiind marca proprie Inter Conecter cu o gamă variată de produse: tableta cu lapte, alune, crema de mentă, căpșuni, banane, caise, cappuccino, ciocolata neagră, ciocolată menaj pentru cofetării, batoane de ciocolată pentru copii, napolitane, biscuiți, drajeuri. Toate sub brandul Americana, produse special pentru Inter Conecter.

Sediul nostru principal este în Timișoara, de unde coordonăm distribuția la nivel național, cu mașini proprii, logistica și infrastructura, departamente de marketing, vânzare și consultanță.

Vă invităm să vizualizați în continuare site-ul nostru pentru mai multe detalii.

Să ținem legătura