Almondy - Suedia

 AlmondyCând Almondy a fost înființată în 1982, numele nostru a fost „Mandelbageriet” (care înseamnă „Almond Bakery”), iar brutaria noastră s-a aflat la Aschebergsgatan din Göteborg. De atunci, ne-am mutat brutaria în Torslanda, care se află la o mică distanță în nord-vestul Goteborului. Avem în total aproximativ 100 de angajați care lucrează fie în brutărie, fie în birou. În fiecare zi, coacem în jur de 75.000 de deserturi. Aproximativ 85% sunt vândute peste mări, în mai mult de 50 de țări. Prăjiturile noastre sunt făcute folosind ingrediente atent selectate, iar bazele de migdale se bazează pe o rețetă suedeză originală, care datează din anii 1890. Torturile noastre nu conțin făină, ceea ce înseamnă că toate sunt fără gluten.


 

Milka - Elveția

 MilkaMilka, brandul de renume mondial al cofetăriei de ciocolată, este originar din Elveția, creat de ciocolatul elvețian Philippe Suchard în 1825. Celebrele bare de ciocolată ambalate în violet sunt încă produse în primul rând la Lörrach, Germania. Proprietatea mărcii s-a schimbat de mai multe ori în ultimii cincizeci de ani, de la Suchard, la Interfood (după fuziunea cu Tobler), la Jacobs Suchard la gigantul alimentar american Kraft Foods la Mondelez International.


 

Toblerone - Elveția

 TobleroneToblerone este o marcă elvețiană de ciocolată deținută în prezent de compania americană de cofetărie Mondelēz International, Inc., care a fost anterior Kraft Foods, compania care a achiziționat produsul de la fostul proprietar Jacobs Suchard în 1990. Este produsă în capitala Elveției, Berna , iar simbolul ursului orașului este încă vizibil în logo. Toblerone este cunoscut pentru forma sa distinctivă, care implică o serie de prisme triunghiulare unite. Ca una dintre cele mai iconice bare de ciocolată din lume, TOBLERONE are o istorie bogată. În 1908 în Elveția, Theodor Tobler și vărul său Emil Baumann au inventat bara de ciocolată unică. Rețeta specială, forma triunghiulară și logo-ul care poate fi recunoscut imediat de Toblerone au făcut-o distinctă. Toblerone este fabricat din unele dintre cele mai bune materii prime din întreaga lume. Răscoliți-vă papilele gustative și cufundați-vă în experiența unică de gust Toblerone.


 

Oreo - SUA

 OreoOreo este un prajitura sandwich format din două (de obicei ciocolată) napolitane cu umplutură de cremă dulce. Apărut în 1912, Oreo este cel mai vândut brand de prăjiturele din Statele Unite. Începând cu 2018, versiunea vândută în S.U.A. este făcută de divizia Nabisco din Mondelez International. Oreo sunt disponibile în peste o sută de țări; în unele țări, cum ar fi Marea Britanie, acestea sunt denumite biscuiți Oreo. Multe varietăți de prăjituri Oreo au fost produse, iar produsele cu ediție limitată au devenit populare în secolul XXI.


 

Daim - Suedia

 DaimDaim a fost creat de Marabou în Suedia în anii '50. Marabou și-a creat propria rețetă, testând-o la Stockholm în 1952 cu mare succes. A fost lansat sub numele de Dajm în Suedia și Norvegia anul următor, Finlanda în 1963 și Danemarca în 1971. A fost redenumit „Daim” în majoritatea țărilor în 1990, deși a continuat să fie comercializat în Regatul Unit și Irlanda ca Dime . Brandul a fost achiziționat de compania americană Kraft Foods în 1993, iar acum este deținut de Mondelez International, care a preluat Kraft în 2012.


 

Dolceria Alba - Italia

 Dolceria AlbaDolceria Alba este o companie italiană care produce doar deserturi congelate de înaltă calitate pentru principalii retaileri naționali și internaționali, magazinele de cluburi, în mare parte prin branduri private. Misiunea sa principală este de a reproduce rețete tradiționale italiene și străine pe scară largă, datorită tehnologiilor inovatoare de producție concepute pentru a garanta siguranța alimentară totală. Dorința de a se îndrepta către o productie bio a determinat compania să prefere coloranții și aromatizările NATURALE: fără conservanți, grăsimi trans, OMG, ulei de palmier. 


 

Peta Gama - Serbia

 Peta GamaBrutarii cu experiență își unifică cunoștințele cu cele mai bune rețete austriece și producători de materii prime. Prăjiturile și deserturile noastre produse zilnic sunt inghețate imediat după producție, garantând astfel o calitate și prospețime consistente până la 18 luni. Greutatea și dimensiunile produselor sunt realizate în funcție de preferințele clienților. De asemenea, pe lângă pachetele noastre standard, putem oferi ambalaje comandate de către clienți, cum ar fi cutia, numele de marcă și sigla. Capacitatea de producție este de aproximativ 1 milion de prăjituri pe an. Perioada de valabilitate a produselor este de 18 luni la -18 ºC. Compania a exportat cu succes pe piețele din Uniunea Europeană (Austria, Germania, Spania, Ungaria, Slovenia ...). Avem certificat HACCP și IFS.

 

Să ținem legătura