Informatii Producatori

LINDT-LOGO-FACEBOOK

Lindt & Sprungli Elvetia

Sprungli&Son isi are inceputurile in anul 1845, ca un parteneriat tata-fiu, pasionati de prelucrarea ciocolatei. De-a lungul timpului, compania a trecut prin numeroase etape, ajungand ca astazi  sa detina 12 fabrici, fiind recunoscuta  printr-o variata gama de produse distribuite in peste 120 de tari.

Hofbauer

Hofbauer (marca Lindt) Austria

este un brand de ciocolata vieneza ce dateaza din 1882. Compania Hofbauer a fost cumparata de Lindt & Sprungli in anul 1994. Brandul de ciocolata Hofbauer creeaza specialitati de inalta calitate, praline si tablete de ciocolata cu ingrediente atent selectionate si cu parfum vienez pentru intreaga lume.

 

confiserie_20heindl_20logo

Heindl Austria

Cu un renume de peste 50 de ani, specialiștii de la brandul de ciocolata vienez Heindl îmbină rețetele tradiționale cu tehnici de producție moderne. Povestea a început în anul 1953, când maestrul cofetar, Walter Heindl senior, a început cu soția sa, Maria fabricarea de lichior de ciocolată și produse de cofetărie. Pasiunea și dragostea pentru ciocolată a fost continuată de către cei doi fii, Walter şi Andreas Heindl, începând cu anul 1987. Sortimentele Heindl sunt extrem de vaste, de la cutii cu praline cu diverse umpluturi și mesaje de Sărbători, la praline cu alcool, marțipan, fructe, napolitane cu migdale, castane în ciocolată și multe altele.

Heilemann_Logo_4c

Heilemann Germania

De peste jumatate de secol, specialistii germani de la Heilemann s-au dedicat ciocolatei de lux si delicateselor premium. In regiunea bavareza Allgau, pralinele de ciocolata, tabletele si alte specialitati sunt atent lucrate dupa retete traditionale. Ciocolatierii Heilemann creeaza adevarate opere de arta pentru iubitorii de ciocolata care apreciaza calitatea. Atenti la detalii, specialistii produc ciocolata cu tehnologii moderne, dar cu retete traditionale.

hamlet-logo

Hamlet Belgia

Istoria companiei belgiene Hamlet incepe in anul 1956 cand Alfred Geltmeyer a inceput o mica afacere cu produse dulci. Pe parcursul anilor, compania a crescut ajungand printre principalii producatori de ciocolata din Europa. Compania belgiana are ca principal scop continuarea traditiei ciocolatei belgiene. Produsele Hamlet sunt create si produse in ton cu trendul la nivel global, echipa incercand zi de zi sa gaseasca inovatii in retetele produselor si in ambalajele lor.

logo gunz

Gunz Germania

Compania Gunz Warenhandels GmbH a fost fondata in anul 1986, fiind o afacere de familie, cu sediul în Mäder, în vestul Austriei. Activitatea principala consta in producerea si vanzarea de sortimente consacrate de alimente si dulciuri, cu marca proprie. In prezent, portofoliul include 25 de marci Gunz inregistrate pe plan internațional, exportate in peste 90 de tari din intreaga lume. Avand peste 1200 de articole atractive in portofoliu, Gunz ofera produse de cofetarie, prajituri, praline si ciocolata, gustari, produse alimentare, bauturi, sortimente cu specific național, produse cu licenta si sortimente de sezon.

logo_klingele

Klingele Belgia

Obiectivul companiei belgiene Klingele este sa faca oamenii fericiti. Ei au creat o linie de produse Premium fara zahar, ciocolata organica, ciocolata fara lactoza sau gluten, ciocolata indulcita cu Stevia pentru iubitorii de dulciuri care au diverse intolerante, afectiuni, sau pentru cei care isi doresc sa consume ciocolata sanatoasa. Specialistii Klingele aleg ingrediente de calitate din toate colturile lumii, cu un respect in plus pentru mediu si pentru fermierii de pe plantatiile de cacao. Datorita calitatii extraordinare, produsele Klingele sunt prezente in toata Europa.

logo-farmers-snack

Farmer`s Snack Germania

Compania germana fondata in 1971 se caracterizeaza prin pasiune, produse sofisticate si o echipa mare si tanara. De peste 40 de ani, compania Farmer`s Snack cauta sa imbunatateasca iar si iar procesul de fabricatie al produselor, plasandu-i astfel in topurile preferintelor. Fructe uscate la soare, fructe deshidratate, nuci, oleaginoase, mixuri de fructe si ciocolata, toate sunt specialitatile Farmer`s Snack, ambalate atractiv, delicioase si sanatoase!

ickx-header

ICKX Chocolaterie Belgia

Specialistii ICKX Chocolaterie Belgia produc si distribuie praline de inalta calitate din anul 1972, produsele lor fiind unice si datorita gustului, dar  si datorita aspectului special dat de ornarea manuala a pralinelor si figurinelor de ciocolata. Calitatea lor le recomanda prezenta in toata lumea.

images

Callebaut

Marca a grupului Barry Callebaut – unul din cele mai renumite branduri de ciocolata din lume pentru cofetari si patiseri, Callebaut se diferentiaza prin peste o suta de ani de traditie, peste 40 de fabrici de ciocolata in toata lumea, plantatii proprii de arbori de cacao si propriile scoli: Callebaut College si Callebaut Chocolate Academy.

1114761_logo-abtey-chocolaterie

Abtey Franta – “Din dragoste pentru ciocolata din 1946”

Dragostea pentru ciocolata este prezenta de peste 3 generatii in familia celor care au creat brandul frantuzesc Abtey. Fabrica de ciocolata este localizata in Alsace, Franta este locul in care creativitatea, cunostintele si ingredientele de calitate sunt puse in valoare de maestri ciocolatieri. Sunt specilizati in productia de ciocolata cu alcool avand o gama impresionanta de praline cu bauturi sofisticate. Calitatea si produsele speciale recomanda ciocolata Abtey, prezenta in peste 35 de tari.

“Am creat fiecare ciocolata cu multa pasiune, pentru a face din fiecare bucatica o opera de arta” – Henry Abtey (ciocolatier francez).

index

Villars – Elvetia din 1901

Povestea produselor Villars incepe in 1901 cand a fost fondata prima fabrica de ciocolata de catre Wilhelm Kaiser in Villars-sur-Glâne, o regiune bine-cunoscuta din Elvetia pentru calitatea pasunilor. In 1930, se atesta la nivelul intregii tari faptul ca laptele provenit de la vacile care pasc in regiunea Villars are proprietati deosebite, acesta devenind un simbol al calitatii in toata Elvetia. In 1935 se incepe productia de ciocolata elvetiana cu interior lichid din diverse bauturi sofisticate. In 1950 se deschid primele ciocolaterii Villars. Mai apoi, istoria isi urmeaza cursul firesc, afacerea cu ciocolata creste simtitor, devenind astazi un etalon in materie de produse premium elvetiene. In portofoliul de produse se regasesc ciocolate cu lichior, cutii de praline, ciocolate fara zahar, indulcite cu extract de Stevia, ciocolate cu migdale, portocale, boabe de cafea, nuci, napolitane, cutii metalice cu delicatese, si multe alte produse Premium.

images

Reber Spezialitaten Germania

– peste 150 de ani de produse traditionale Premium

Maestru in arta produselor de cofetarie, Peter Reber deschide in Munchen prima cafenea Reber, in 1856. Curand isi face multi adepti, datorita produselor facute “in casa”, a dulciurilor si a cafelei, toate de o calitate fara cusur. Astazi, brandul Reber este la a 5-a generatie de familie care respecta cu strictete retetele si valorile produselor Reber inca de la inceput. Devenit rapid lider in vanzarea de ciocolata Mozart la nivelul intregii tari, pune stapanire si pe sectorul Premium din pietele globale ca SUA, China, Rusia, Austria, Ungaria si Elvetia. Produc peste 500.000 kg de praline Mozart (renumitele Mozart Kugeln) pe zi, iar dorinta lor este ca fiecare produs sa ofere consumatorului o clipa de placere si relaxare in haosul cotidian al fiecaruia.

201471715477448_case_pralibel-1-01-jpg_big

Pralibel – Belgia

De la ciocolatierul artizan la productia globala de praline. Asa arata astazi brandul de praline belgiene Pralibel. Acest brand de ciocolata isi are radacinile in arta hand-made a ciocolatei si, desi astazi au ajuns sa produca praline la nivel global, pastreaza gustul autentic al retetelor de odinioara. Frumusetea sta in detalii, iar Pralibel tine cont de acest principiu de fiecare data cand lanseaza un produs nou. "Fiecare pralina Pralibel este o creatie in sine, o desfatare a simturilor, o magie din ciocolata" ne asigura producatorul. In portofoliul Pralibel veti gasi praline belgiene unice, cu creme si arome distincte.

big5

Confiserie Adam – traditie si calitate frantuzeasca din 1912

In 1912 fratii Adam au fondat fabrica omonima din pasiunea pentru dulciuri, si-au dorit sa creeze un brand aparte cu drajeuri spectaculoase si produse Premium. Traditia, cunostintele dobandite si calitatea materiilor prime au fost principiile pentru care astazi Confiserie Adam a ajuns un brand important in Franta. Produc peste 600 de tone de produse pe an intr-o fabrica de peste 5000 de metri patrati. Printre delicatesele propuse de expertii de la Confiserie Adam se regasesc drajeuri cu diverse creme (rom, whiskey, cafea, piersici, zmeura, smochine, cognac etc), migdale invelite in ciocolata neagra, alba, cu lapte, cu pudra de cacao sau vanilie, cu gust de fructul pasiunii, cirese, capsuni, bezele moi invelite in ciocolata, fructe confiate invelite in ciocolata, stafide, drajeuri cu crema de branza de capra, drajeuri cu bacon, sau cu branza cu mucegai, sunt doar cateva produse speciale din selectia Adam.