Despre Noi

De aproape doua decenii compania noastră a fost devotată creării unei piețe de ciocolată adevărată, ciocolată accesibilă pentru toate categoriile de consumatori.

Inființată în anul 2000, cu o experiență bogata în importul și distribuția de produse alimentare, am constatat o nevoie a pieței românești de ciocolată și dulciuri Premium, de calitate, produse care se găseau pe rafturile marilor magazine din Europa de mulți ani.

Astfel, din anul 2011, reprezentăm pe piața din Romania producători europeni de renume, din domeniul ciocolatei Premium și de lux.

Menținând o creștere constantă, an după an, am adăugat în portofoliul de produse nume mari, am obținut statutul de “unic importator” pentru numeroase branduri de ciocolată, am creat propriile noastre Mărci, am deschis prima ciocolaterie în stil vienez în municipiul Timișoara, și cel mai important aspect, am reușit să satisfacem dorințele și nevoile clienților noștri și consumatorilor finali lucrând din greu pentru a le pune la dispoziție servicii ireproșabile și produse de înaltă calitate.

Obiectivul companiei InterConecter a fost încă de la început acela de a livra produse de calitate, ciocolată și dulciuri Premium, realizând cât de importante pot fi acestea pentru consumatorii finali.

Acum, furnizăm o variată gamă de ciocolată din România, suntem furnizori importanți pentru lanțuri de supermarketuri, hypermarketuri, benzinării, magazine de specialitate, lanțuri de farmacii, cofetării și patiserii.

Istoria noastră se bazează pe Pasiune, Performanță și, cel mai important, pe un Parteneriat bazat pe respect. Ținem la clienții nostri, suntem sinceri cu ei și întotdeauna ne facem timp pentru ei. Știm să recunoaștem greșelile și ne asumăm responsabilitatea.

Reprezentăm branduri europene de lux, având în portofoliul de producători nume ca: Hamlet (Belgia), Lindt - Hofbauer, Reber (Germania), Goldkenn (Elvetia), Kambly (Elvetia), Milka, Nestle(Elvetia), Heindl (Austria), Klingele (Belgia), Farmer`s Snack (Germania), Callebaut (Belgia), Heilemann (Germania), ICKX (Belgia), Pischinger (Austria), Abtey (Franta), Bip – Disney (Olanda), Auer (Austria) și altele.

De asemenea, cunoscutul brand de ciocolată Americana este prezent din nou pe piaţa din România  – acesta fiind marca proprie InterConecter cu o gamă variată de produse: tableta cu lapte, alune, cremă de mentă, căpșuni, ciocolată neagră, cremă de alune tartinabilă, ciocolată menaj pentru cofetării, batoane de ciocolată pentru copii. Toate sub brandul Americana, produse special pentru InterConecter.

Sediul nostru principal este în Timișoara, de unde coordonăm distribuția la nivel național, cu mașini proprii, logistică și infrastructură, departamente de marketing, vânzare și consultanță.

Vă invităm să vizualizați în continuare site-ul nostru pentru mai multe detalii.

Ciocolata ne face vicioși, păcătoși, entuziasti și FERICIȚI!