Despre Noi

De peste 15 ani, compania noastra a fost devotata creearii unei piete de ciocolata adevarata, ciocolata accesibila pentru toate categoriile de consumatori.

Infiintata in anul 2000, cu o experienta de peste 15 ani in importul si distributia de produse alimentare, am constatat o nevoie a pietei romanesti de ciocolata si dulciuri Premium, de calitate, produse care in Europa se gaseau de ani de zile pe rafturile marilor magazine.

Astfel, din anul 2011, reprezentam pe piata din Romania producatori europeni de renume, din domeniul ciocolatei Premium si de lux.

Mentinand o crestere constanta, an dupa an, am adaugat in portofoliul de produse nume mari, am obtinut statutul de “unic importator” pentru numeroase branduri de ciocolata, am creat propriile noastra Marci, am deschis prima ciocolaterie in stil vienez din Timisoara, si cel mai important aspect, am reusit sa satisfacem dorintele si nevoile clientilor nostri si consumatorilor finali lucrand din greu pentru a le pune la dispozitie servicii ireprosbile si produse de inalta calitate.

Obiectivul companiei Inter Conecter a fost inca de la inceput acela de a livra produse de calitate, ciocolata si dulciuri Premium, realizand cat de importante pot fi acestea pentru consumatorii finali.

Acum, furnizam o variata gama de ciocolata din Romania, suntem furnizori importanti pentru lanturi de supermarketuri, hypermarketuri, benzinarii, magazine de specialitate, lanturi de farmacii, cofetarii si patiserii.

Istoria noastra se bazeaza pe Pasiune, Performanta, si cel mai important, pe un Parteneriat bazat pe respect. Tinem la clientii nostri, suntem sinceri cu ei si intotdeauna ne facem timp pentru ei. Stim sa recunoastem greselile si ne asumam responsabilitatea.

Reprezentam branduri europene de lux, avand in portofoliul de producatori nume ca: Lindt - Hofbauer, Heindl (Austria), Hamlet (Belgia), Klingele (Belgia), Farmer`s Snack (Germania), Callebaut (Belgia), Heilemann (Germania), ICKX (Belgia), Pischinger (Austria), Abtey (Franta), Bip – Disney (Olanda), Auer (Austria) si altele.

De asemenea, cunoscutul brand de ciocolată Americana este prezent din nou pe piaţa din România  – acesta fiind marca proprie Inter Conecter cu o gama variata de produse: tableta cu lapte, alune, crema de menta, capsuni, ciocolata neagra, crema de alune tartinabila, ciocolata menaj pentru cofetarii, batoane de ciocolata pentru copii. Toate sub brandul Americana, produse special pentru Inter Conecter.

Sediul nostru principal este in Timisoara, de unde coordonam distributia la nivel national, cu masini proprii, logistica si infrastructura, departamente de marketing, vanzare si consultanta.

Va invitam sa vizualizati in continuare site-ul nostru pentru mai multe detalii.

Ciocolata ne face viciosi, pacatosi, sanatosi si FERICITI!